Djelatnici slastičarne Martina uz blagdanske kolače svima poželjeli sretne blagdane

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 24.12.2020. 18:07:56
Djelatnici slastičarne Martina uz blagdanske kolače svima poželjeli sretne blagdane

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Slastičarna Martina u središtu Sesveta, Zagrebačka 6, unatoč novonastaloj situaciji za ove blagdane i početak  2021. godine pripremila je niz najfinijih domaćih kolača.



Po starim prigorskim receptima za ove blagdane Sesvećani su se mogli i još uvijek mogu zasladiti se tijenkom gibanicom  ili suhim čajnim kolačićima odnosno finim slatkim kremastim kolačima po vlastitoj recepturi, ali mi mnogim drugim uobičajenim slastičarskim kolačima i tortama.


Unatoč novonastaloj situaciji, slastičarna Martina, kao i većina drugih slastičara u Zagrebu, nastavila je radi novim načinom, izdavanja kolača "za van" bez ulaska u prostor slastičarne. 


"Imamo mi i svoju dostavu ako netko poželi kolače, međutim, većina građana navrati do nas i tako reći u hodu preuzne željene slastice i nastavi dalje" priča nam većini poznat Darko Židak, vlasnik slastičarne, ali i sam školovani slastičar. 


"Prilagodili smo se novim okolnostima, pa ćete tako i vi objaviti našu prošlogodišnju Božićnu čestitku, jer ne možemo se okupiti ovdje svi odjednom, obzirom da nam smjene nisu istovremeno u prostoru slastičarne iz preventivnih razloga", gotovo se ispričavajući nastavlja razgovor naš sugovornik Židak želeći reći kako nije kriv zbog toga, ali da apsolutno poštuju sve epidemiološke naputke koje su dobili, do zadnjeg zareza i točke. 


Sve usluge koje su imali i do sad imaju i dalje samo na novo-normalni način. 


I za kraj blagdanska čestitka cijelog kolektiva i obitelji Židak ukomponirana je na kraj jednog tv priloga. Naime, o ovoj poznatoj sesvetskoj slastičarni prije nekog vremena snimljen  je kraći TV prilog kojeg možete pogledati ovdje ispod članka.


U svako slučaju svim građanima Sesveta i cijelog Prigorja ugodne i slatke blagdane, blagoslovljen Božić i puno sreće, uspjeha i zadovoljstva u 2021. godini žele djelatnici slastičarne Martina i vlasnik Darko Židak s obitelji.


Video: Slastičarna Martina

Vezane vijesti
Ažurirano: 14.3.2024. 15:44:13

Create Account