Korneti Židak zapošljavaju: Posla ima tko želi raditi, zapošljavamo radnike koji razumiju hrvatski

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.3.2024. 15:44:13
Korneti Židak zapošljavaju: Posla ima tko želi raditi, zapošljavamo radnike koji razumiju hrvatski

Foto: Korneti Židak

Sesvetska tvrtka Korneti Židak koja kornetima opskrbljuje veliki dio hrvatskih slastičarnica objavila je poziv za zapošljavanje.




Poduzeće Korneti Židak iz Markovog Polja, tvrtka iz branše konditorske industrije, a koja kornetima opskrbljuje znatan dio hrvatskih slatičarnica, dok dio i izvozi u susjedne zemlje, objavila je potrebe za novim radnicima. U tom smislu zapošljava radnike (m/ž) na strojevima za izradu slastičarskih korneta, te na njihovom pakiranju. Kako kažu, nije potrebno radno iskustvo niti posebna stručna sprema, ali dobro bi bilo da radnici koji se jave razumiju hrvatski. Potpuno je, nadajmo se, jasno što se pod time podrazumijeva. 

Javiti se mogu i studenti i mlađi umirovljenici. 


"Moram reći da nas netko ne bi krivo shvatio, nismo protiv bilo kojih radnika, ali nama je jako važno da nam radnici koji izraze želju raditi kod nas odmah krenu u proces proizvodnje, no za to je potrebna stalna uspješna komunikacija u timu, a to mogu samo ili Hrvati ili oni radnici koji dobro razumiju hrvatski jezik. To je poanta svega, a ja bi najrajše da mi se javiju moji Prigorci ili svi oni teri živiju v Prigorju", u svom stilu veli nam naš sugovornik, popularni Darko Židak, osnivač i vlasnik tvrtke.


Pa, ako nekome tko želi raditi možemo pomoći, objavljujemo kontakt telefon za informacije o zaposlenju: 098 453 224 - Darko.


Vezane vijesti
Ažurirano: 24.12.2020. 18:07:56

Create Account