Za motoriste i mopediste narednih šest dana bit će Tjedan tehničke ispravnosti motocikala

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 21.4.2024. 12:12:03
 Za motoriste i mopediste  narednih šest dana bit će Tjedan tehničke ispravnosti motocikala

Foto: PUZ

Besplatna akcija provjere tehničke ispravnosti motora i mopeda bit će provedena u svim stanicama za tehnički pregled vozila.Cijeli tjedan, od 22. (ponedjeljak) do 27. (subota) travnja 2024. godine, u svim stanicama za tehnički pregled vozila u Republici Hrvatskoj provest će se preventivno - sigurnosna akcija nadzora tehničke ispravnosti motocikala i mopeda pod nazivom ''Dani tehničke ispravnosti motocikala 2024''.


Cilj akcije je povećanje stupnja tehničke ispravnosti vozila i poticanje što većeg broja vozača da vlastito vozilo preventivno podvrgnu kontroli tehničke ispravnosti te time otklone mogućnost događanja prometne nesreće uvjetovane tehničkom neispravnošću vozila, a kroz savjetodavnu i tehničku pomoć pruženu od stručnog osoblja stanice za tehnički pregled vozila ukazivati će se na značaj uklanjanja neispravnosti na vozilu.


Tijekom akcije vozači mogu dobrovoljno dovesti svoje motocikle, mopede kao i ostala vozila L kategorije, u bilo koju stanicu za tehnički pregled vozila gdje će se besplatno pregledati tehnička ispravnost motocikla ili mopeda.


Vezane vijesti
Ažurirano: 24.4.2023. 15:43:16

Create Account