Ovaj tjedan "Dani tehničke ispravnosti motocikala 2019."

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.4.2019. 12:56:26
Ovaj tjedan "Dani tehničke ispravnosti motocikala 2019."

Foto: Ilustracija

Od ovog utorka do subote besplatni tehnički pregledi motocikala i mopeda u svim stanicama za tehnički pregled vozila.U organizaciji Hrvatskog autokluba,  Centra za vozila Hrvatske i Nacionalnog programa sigurnosti prometa na cestama, u razdoblju od 23. do 27. travnja 2019. godine (od utorka do subote), u svim stanicama za tehnički pregled u RH organiziraju preventivno – sigurnosnu akciju nadzora tehničke ispravnosti motocikala pod nazivom ''Dani tehničke ispravnosti motocikala 2019''.


Cilj akcije je povećanje stupnja tehničke ispravnosti vozila i poticanje što većeg broja vozača da vlastito vozilo preventivno podvrgnu kontroli ispravnosti te na taj način otklone mogućnost događanja prometne nesreće uvjetovane tehničkom neispravnošću vozila, a kroz savjetodavnu i tehničku pomoć od strane stručnog osoblja ukazivati ce se na značaj uklanjanja neispravnosti na vozilu.


Tijekom akcije vozači  mogu dobrovoljno dovesti svoje motocikle i mopede kao i ostala vozila L kategorije, u bilo koju stanicu za tehnički pregled vozila gdje će biti besplatno  pregledana tehnička ispravnost njihovih vozila. Vezane vijesti
Ažurirano: 21.4.2024. 12:12:03

Create Account