Besplatno pregledajte svoje vozilo u tjednu tehničke ispravnosti vozila

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 21.11.2021. 14:49:34
Besplatno pregledajte svoje vozilo u tjednu tehničke ispravnosti vozila

Foto: Plakat

Dani tehničke ispravnosti vozila provodit će se u svim stanicama za tehnički pregled vozila na području Republike HrvatskeHrvatski autoklub  i Centar za vozila Hrvatske pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, u razdoblju od 22. do 27. studenog 2021. godine (ponedjeljak do subote), u svim stanicama za tehnički pregled u RH organiziraju preventivno – sigurnosnu akciju nadzora tehničke ispravnosti vozila pod nazivom ''Dani tehničke ispravnosti vozila''.


Cilj akcije je povećanje stupnja tehničke ispravnosti vozila i poticanje što većeg broja vozača da vlastito vozilo preventivno podvrgnu kontroli ispravnosti te na taj način otklone mogućnost događanja prometne nesreće uvjetovane tehničkom neispravnošću vozila, a kroz savjetodavnu i tehničku pomoć od strane stručnog osoblja ukazivati će se na značaj uklanjanja neispravnosti na vozilu.


Tijekom akcije vozači mogu dovesti svoja vozila u bilo koju stanicu za tehnički pregled vozila gdje će se na vozilu (bilo koje marke i tipa) besplatno pregledati osnovni sklopovi bitni za sigurnost prometa na cestama.


Vezane vijesti
Ažurirano: 21.4.2024. 12:12:03

Create Account