Najcool „wow&boom“ brunch

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 21.6.2019. 8:48:15
Najcool „wow&boom“ brunch

Foto: Tomislav Radić

 U zelenoj oazi  vrta u središtu Zagreba  u sklopu Akademije likovnih umjetnosti, održan je Najcool „wow&boom“ brunch u povodu predstavljanja Dukatovog b.Aktiv LGG MULTIVITAMIN DRINKA. Uz  glazbu i zdrave obroke ispijale su se obje verzije tog spoja voćnog soka i b.Aktiv LGG-a. Koktele na bazi b.Aktiv LGG MULTIVITAMIN DRINKA pripremio je koktel majstor Josip Nekić, a nastupio je i Ivan Šarić, koji je uz voditeljski dio kao iznenađenje sa svojom plesnom partnericom Paulom Jeričević iz showa Ples sa zvijezdama otplesao sambu s posebno pripremljenom koreografijom.

B.Aktiv LGG MULTIVITAMIN DRINKA koji je spoj voćnog soka i b.Aktiva  dolazi u dva  voćna okusa: beri boom i voćni wow. Beri booms ima okuse jabuke, grožđa, kupine, jagode, nara, borovnice, crnog ribiza, brusnice i trešnje dok je voćni wow  kombinacija ananasa, banane, jabuke, marakuje, naranče, breskve, manga, grožđa, kruške i marelice.


Prirodnost i svježina jogurta uz voćno bogatstvo sedam vitamina - A, E, B1, B3, B5, B6 i B9, donose novu vrstu hranjivog i svježeg napitka za vruče ljetne dane.


Vezane vijesti
Ažurirano: 28.10.2021. 13:06:48

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account