Izopačena igra seksi mandolinistice u Istri

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.5.2021. 15:35:02
Izopačena igra seksi mandolinistice u Istri

Foto: Sanja Lydia Kulušić

Mandolinistica Sanja Vrančić snimila je instrumentalnu obradu pjesme „Wicked Game“ Chrisa Isaaka, spot donosi snažan kontrast ranjive intime glazbenice i surove prirode istarskog rta Kamenjaka. Sanja Vrančić, jedna od najcjenjenijih mandolinistica u ovom dijelu Europe, za potrebe snimanja novog spota razgolitila se metaforički i doslovno.

Spot za instrumentalnu obradu na mandolini pjesme „Wicked Game“ Chrisa Isaaka snimila je na istarskom rtu Kamenjak.


„Ovu sam pjesmu zavoljela jer pjeva o strasti, puna je prikrivene erotike. Chris Isaak, autor, pisao je o ženi koju je u jednoj fazi života opsesivno volio. Uspio mi je prenijeti svoju emociju. Ispreplele su nam se niti na neki neobjašnjiv način“, kazala je Sanja Vrančić te dodala: „Pjesma govori o žudnji, o snazi strasti koja obuzme čovjeka i oduzme mu moć racionalnog razmišljanja. Strast kao prirodni opijum meni je neiscrpan izvor inspiracije.“


Otkrila je i kako je upravo s ovom pjesmom započela stvaranje samostalnog albuma, no javnosti ju je predstavila tek treću u nizu. Prethodni spot snimala je u Nacionalnom parku Kornati, a najnoviji u području zaštićene prirode Kamenjak.


„Obje lokacije dojmile su me se kao divljine netaknute ljepote, neukrotivog i prkosnog karaktera.  Prepoznajem i kod sebe neke od tih osobina. Snaga vjetra i sunca koja je rastjeravala sive oblake, savršeno se stopila uz jurnjavu terenca po putovima surovog Kamenjaka”, rekla je instrumentalistica koju nazivaju i „The Mandolin Woman“.


Budući da je sama stvarala scenarij za spot, osjetila je potrebu dati kontrast kadrovima surove prirode. Zato se ogolila prikazujući svoju nježnu i ranjivu stranu, upravo onu koja stradava u situacijama kakva je opjevana pjesmom „Wicked Game“. Pritom je priznala da se i sama našla u tome što Isaak naziva izopačenom igrom.


„Nema jače sile od magnetske privlačnosti. Ona, koliko je ugoda, često je i sinonim za bol. Događa se kad strast poveže dvije pogrešne osobe”, komentirala je Sanja Vrančić te otkrila da ne zna dati savjet kako razumom obuzdati osjećaje jer i sama dopušta da je vode emocije. 


Pjesmu „Wicked Game“ te prateći spot radila je s ekipom s kojom stvara cijeli album.  Aranžman pjesme uz Sanju Vrančić potpisuje Nikola Radivojević, a produkciju spota Tomislav Dugandžić.


Video: Sanja Vrancic

Vezane vijesti
Ažurirano: 11.7.2023. 12:07:07

Započela je izgradnja produžetka Branimirove, hoće li biti i završena?

Hoće, sve će biti kako je najavljeno
Živi bili pa vidjeli
Izbori se bliže, još jedan predizborni trik
Prazna Senfova obećanja, kao i Bandićeva
A kaj se uopće nekaj dela?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account