Gradsko izaslanstvo položilo vijence na Mirogoju u znak sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 18.11.2022. 13:09:27
Gradsko izaslanstvo položilo vijence na Mirogoju u znak sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Foto: Grad Zagreb

Na Mirogoju gradsko izaslanstvo prevođeno gradonačelnikom Tomaševićem položilo je vijence u znak sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.U znak sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, izaslanstvo Grada Zagreba predvođeno gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem zapalilo je svijeće i položilo vijence kod  Spomen - obilježja Glas hrvatske žrtve - Zid boli i kod Središnjeg križa u Aleji branitelja na Mirogoju.

 

"Ovim simboličnim polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća odajemo počast svim žrtvama Domovinskog rata i žrtvama koje su pale u Vukovaru i Škabrnji. Tragično je što i dalje postoji nekoliko stotina nestalih osoba iz Vukovara, a kojima se ne zna sudbina", poručio je gradonačelnik Tomašević. Najavio da će sutra u Vukovaru sudjelovati u službenom protokolu u povodu obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara.

 

Uz gradonačelnika u izaslanstvu Grada, između ostalih, bili su i predsjednik Gradske skupštine Joško Klisović, zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet, pomoćnica pročelnika za branitelje Vesna Helfrih i predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata.


Vezane vijesti
Ažurirano: 18.11.2023. 9:42:39

Započela je izgradnja produžetka Branimirove, hoće li biti i završena?

Hoće, sve će biti kako je najavljeno
Živi bili pa vidjeli
Izbori se bliže, još jedan predizborni trik
Prazna Senfova obećanja, kao i Bandićeva
A kaj se uopće nekaj dela?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account