Božićni koncert na jazz način u humanom cilju, sesvetski Rotarijanci i CZK priredili izvrstan glazbeni događaj

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.12.2023. 11:52:28
Božićni koncert na jazz način u humanom cilju, sesvetski Rotarijanci i CZK priredili izvrstan glazbeni događaj

Foto: CZK Sesvete

Lana Janjanin jazz kvartet na koncertu u božićnom ozračju oduševili nazočne prošle nedjelje u dvorani NS Sesvete.Tradicionalni Božićni koncert u organizaciji Narodnog sveučilišta „Sesvete“ i Rotary kluba Sesvete ove je godine održan u jazz ambijentu. Protekle nedjelje, 17. prosinca u dvorani Narodnog sveučilišta Sesvete sjajan događaj i zavidno glazbeno umijeće upriličili su glazbenici LANA JANJANIN JAZZ KVARTETA kojeg čine: Lana Janjanin – vokal i klavir, Tomaž Gajšt – truba, Jošt Lampret – kontrabas i Žiga Smrdel – bubnjevi. 


Koncert je održan dvadeset i prvu godinu za redom, s ciljem pomaganja potrebitima u našoj lokalnoj zajednici. Podsjetimo, sesvetski su Rotarijanci jesenas uručili dvije stipendije sesvetskim studenticama koje su odabrane na provedenom natječaju, na kojem je uz socijalni status važna bila i izvrsnost. Dio sredstava za tu namjenu prikupljen  je i i ovom koncertom.


Vezane vijesti
Ažurirano: 30.12.2023. 12:46:59

Ukoliko ćete glasati na izborima za Sabor, kome namjeravate dati svoj glas? Nudimo 7 kandidacijskih lista abecednim redom.

Fokus Republika
Domovinski pokret
HDZ
MOST
Možemo!
SDP
Socijaldemokrati
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account