Održan vugrovečki Božićni koncert

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 4.1.2017. 22:55:23
Održan vugrovečki Božićni koncert

Foto:

U prepunoj velikoj dvorani vugrovečke stare škole ili službenog naziva društvenog doma, u blagdansku večer, sam dan uoči Silvestrova, vugrovečko kulturno umjetničko društvo održalo je već pomalo po tradiciji Božićni koncert.

U nazočnost predsjednika Sesveta, Dražena Markote, predstavnika gradskog ureda za kulturu i mnogih drugih javnih djelatnika održan je dvo i pol satni koncert kojim je domaći KUD predstavio svoj rad u očuvanju naše kulturne baštine. Posjetitelji koji su doslovce do posljednjeg mjesta ispunili dvoranu, mnogi su i stajali, uživali su pjesmama i plesovima svih plesnih i tamburaških skupina. Vugrovčani imaju ukupno sedam sekcija, od poletaraca do veterana. Za svoje mlade članove koji je vrlo veliki broj dobili su od svoje zajednice ZAFAZ-a status folklornog ansambla.

Koncert je bio humanitarnog karatkera. Ulaznice se nisu prodavale, ali je na ulazu bila kutija u koju se svatko mogao staviti svoj dobrovoljni prilog. Na kraju je prikupljeno više od 3 tisuće kuna koje će biti dodijeljene vugrovečkim potrebitima. Osim u izvrsnom programu, svi posjetitelji su mogli uživati i u druženju uz prigodan domjenak.

Foto: Ivana Habek i Borko Samec


Create Account