Alin Kavur dopredsjednik VGČ Donja Dubrava: Početak kraja sekte "Možemo" i Tomislava Tomaševića

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 31.10.2023. 13:19:08
 Alin Kavur dopredsjednik VGČ Donja Dubrava: Početak kraja sekte "Možemo" i  Tomislava Tomaševića

Foto:

Dopredsjednik VGČ Donja Dubrava Alin Kavur odaslao je medijima priopćenje pod naslovom: Početak kraja sekte "Možemo" i njihovog vrhovnog komandanta Tomislava Tomaševića!



Priopćenje prenosimo u cijelosti:


"Kao što sam poručio na Trgu Francuske Republike zajedno sa zastupnicom Gordanom Rusak prosvjedi su počeli.  Drug Tomašević zvani "senf"više ne skriva svoju mračnu stranu i udara sada na sve skupine. Iseljava branitelje , udruge , KUD-a , otima mjesne odbore. Na sjednici MO Retkovec kojeg Tomašević želi oteti i prenamijeniti u privremeni vrtić došlo je do neočekivanih obrata. Na glasovanju se nisu pojavila dva vijećnika " Možemo" a nekoliko sati prije sjednice članica  " Možemo" i bivša predsjednica MO Retkovec Elizabeta Gegić podnijela je ostavku.

Njene riječi navodno su bile "što je meni ovo trebalo".

Važno je napomenuti da na ovoj sjednici unatoč većini vijećnika "Možemo" izglasana je odluka da se protive prenamjeni u privremeni vrtić.

Očigledno je da vijećnici Tomislava Tomaševića ga napuštaju . 

Uskoro veliki prosvjed ćemo održati u MO Trnava a nakon toga organizirati ću u suradnji sa udrugama i građanima Zagreba prosvjed ispred zgrade Gradskog poglavarstva.

Na tom prosvjedu tražiti ćemo OSTAVKU GRADONAČELNIKA TOMAŠEVIĆA ‼️

Nećemo stati sa prosvjedima sve dok Tomašević ne ispuni želju građana. Najnoviji gnjusni potez Tomaševića je zabrana projekcije hrvatskih svetaca za vrijeme Svih svetih. Njegovo objašnjenje je da to nije u interesu Zagreba.

Opet ideološki potez Tomaševića i njegovih sljedbenika kojima su zastave lezba, pedera, transeksualaca, transrodnih, binarnih, ne binarnih od interesa Grada Zagreba a katolički blagdan Svih svetih NE. 

Sto vam rodova "možemovci"nećete više omalovažavati nas građane. Uspjeli ste lagati uvjerljivo u predizbornoj kampanji ali niste računali na ujedinjenje većine građana da vas srušimo sa vlasti. Mislite uništiti naš Zagreb sa svojom nesposobnošću i globalističkom, woke, LGBT, rodnom ideologijom ?

Poručujemo vam :

" E PA NEĆETE E PA NE MOŽETE "".



Create Account