Bolji Sesvećani ipak ostali na remiju s Orjentom

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.3.2024. 9:50:02
Bolji Sesvećani ipak ostali na remiju s Orjentom

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

U 23. kolu Supersport prve NL na stadionu sv. Josipa radnika Sesvete - Orjent 2:2 (1:1).




Vrlo zanimljivu utakmicu odigrali su nogometaši Sesveta i Orjenta u kojoj su domaćini tri puta pogađali mrežu, a gosti samo jednom, no rezultat je izjednačen.


Krenulo je vrlo burno. U prve četiri minute pala su dva pogotka, po jedan na svakoj strani i to je nagovijestilo vrlo zanimljiv dvoboj.


Prvo je u trećoj minuti Mateo Topić lijepim udarcem s ruba kaznenog prostora pogodio za vodstvo da bi već u sljedećoj minuti Orijent izjednačio. Bubnjar je poslao loptu u peterac Sesveta gdje se nije snašao domaći igrač Matej Mamić koji šalje loptu u svoju mrežu. 


Tim se rezultatom otišlo na odmor, a u drugom dijelu vrlo rano preokret. U 54. minuti gosti dobivaju kazneni udarac. Duvnjak je srušio Gajzlera na rubu kaznenog prostora, a Mario Tadejević dovodi goste u vodstvo od 2:1.


U 72. minuti domaćin se vraća u utakmicu. Ubačena lopta u 16 metara dolazi do Perića, on je ubacuje pred gol gdje se odbija od Tadejevića prema drugoj stativi gdje se nalazi Čuljak koji nije imao težak zadatak ugurati loptu u mrežu.


Do kraja susreta s dvije obrane istaknuo se Mohorović koji je skinuo u 74. minuti pokušaj Matića, a 20 minuta kasnije i Banovec je krasno opalio iz voleja, ali vratar gostiju fantastično brani.  Ostalo je 2:2, no Sesvećani mogu žaliti za propuštenim prilikama, jer su bili  bliže pobjedi.



Vezane vijesti
Ažurirano: 20.4.2024. 12:54:59

Create Account