Cvitanović o nastavku prvenstva: Idemo utakmicu po utakmicu!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.2.2018. 22:48:00
Cvitanović o nastavku prvenstva: Idemo utakmicu po utakmicu!

Foto: HRT

Nakon dvomjesečne zimske stanke na travnjake se vraća prva Hrvatska nogometna liga. Na rasporedu je derbi između GNK Dinama i NK Osijeka, a utakmicu koja se sutra igra u Gradskom vrtu protiv Osijeka u 17 sati najavio je trener Mario Cvitanović.


Dinamo u nastavak sezone ulazi s 12 bodova više od drugoplasiranog Hajduka i s čak 14 od Osijeka. No, bez obzira na veliku prednost trener Dinama Mario Cvitanović pristupa ozbiljno.


Generalno radimo na tome da svaki dan budemo bolji, smatram da gledanje predaleko u budućnost nas može zavarati i otežati rad. Treba nam strpljenja, rada, kvalitete i odgovornosti. To su igrači dosad pokazali i svaki dan se ponašamo kao da je zadnji, živimo trenutak. Želimo napredovati svaki dan, to je naša vizija. Teren je jedino mjerilo i pokazuje koliko smo uspješni, oprezan je Cvitanović.


U prva dva ogleda Dinama i Osijeka ove sezone rezultat je bio neriješen.


U Osijek putuju svi koji su zdravi. Fiolić i Sosa nisu sto posto spremni te njih dvojica neće konkurirati za utakmicu, dodao je Cvitanović.


Veljača je važna u kalendaru plavih jer bi pobjedama u sljedeća dva kola protiv Hajduka i Rijeke mogli odlučiti o pobjedniku prvenstva.


HRT


Vezane vijesti
Ažurirano: 25.8.2019. 13:09:14

Create Account