Kutija se nastavlja uzbudljivim utakmicama, za vikend nastupaju prošlogodišnji pobjednici glavnog i veteranskog turnira

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 15.12.2018. 23:01:58
Kutija se nastavlja uzbudljivim utakmicama, za vikend nastupaju prošlogodišnji pobjednici glavnog i veteranskog turnira

Foto:

Malonogometni turnir Kutija šibica 2018. powered by Coca-Cola nastavlja se utakmicama koje će se ovog vikenda, 15. i 16. 12., igrati u dvoranama Trnsko, Dubrava i dvorani 2 Doma sportova, a među 40-tak utakmica koje se igraju našlo se nekoliko pravih poslastica. Tako već u subotu, u dvorani Trnsko, na teren izlaze osvajači prošlogodišnje veteranske Kutije Matan Nekretnine Senjak a prva prepreka u obrani naslova biti će ekipa HMNK Trogir Pizzeria Mirkec. Kako je ekipa Matan Nekretnine Senjak sačinjena od igrača s bogatim malonogometaškim iskustvom za pretpostaviti je da neće imati previše problema s prolaskom tim više jer dolaze u gotovo istom sastavu s kojim su prošle godine u finalu svladali jaku ekipu Sofre u kojoj su, između ostalih, igrali Boris Živković, Goran Vlaović i Branko Strupar. Dakle, u ekipi su ponovno najbolji igraš prošlogodišnjeg veteranskog dijela Amer Jukan, najbolji vratar Mario Jozić, te iskusni bivši prvoligaški nogometaš Mate Dragičević, Mario Garba  i dr.  


U subotu, također u Trnskom, nastupaju i dvije momčadi iz Bihaća, a gledatelje očekuju i derbiji ZG Trube protiv Stari Vucibalun iz Splita, te IPA Zagreb i Podstrana. Istog dana ali u Domu sportova igra se 12  utakmica među kojima su svakako zanimljivi okršaji Promotionplaya i ekipe Restoran Prosikito,  MNK Šestine Dobar tek i Studio Valore CB Kova te Sport Caffe Čibača Arriva i Bilić Erić Securtiy u veteranskom dijelu turnira. 


U nedjelju se igraju utakmice u Dubravi i Domu sportova koje će također ponuditi obilje sjajnog malog nogometa. U Dubravi igra još jedna momčad iz susjedne Bosne i Hercegovine ali ovaj put ekipa MNK Čulin mlin iz Livna protiv MNK Lošinj, dok je Dom sportova domaćin čak 14 utakmica među kojima je doista nemoguće izdvojiti neku koja neće biti zanimljiva budući da se očekuju nastupi redom sjajnih momčadi Sofre, slovenskog Amoz Maka, Ridenta, Tim kabela, splitskog Biberona, Playboy Mr. Jacka te uvijek raspoložene ekipe Dobermana. Prava poslastica je na rasporedu pred kraj dana kada gledatelje očekuje „medicinski“ derbi dviju poliklinika, Poliklinike Ribnjak i pobjednika prošlogodišnjeg izdanja turnira MNK Cvjetno Poliklinika Milojević čiji su nogometaši najavili ponovno osvajanje turnira. 


Cijena ulaznice je 10 kuna, a točnu satnicu utakmica potražite na www.kutija-sibica.hr. 


Create Account