NK Sesvete-GNK Dinamo II 1:1

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 8.9.2017. 23:13:33
NK Sesvete-GNK Dinamo II 1:1

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U 5. kolu druge Hrvatske nogometne lige u petak popodne na stadionu sv. Josipa Radnika, NK Sesvete je odigrao s gostujućom drugom momčadi Dinama neodlučleno 1:1


U vrlo dobroj i dinamičnoj utakmici s puno trčanja i domaći i gosti pokazali su veliku želju za igrom i pobjedom. 

U uvodnom dijelu obje su momčadi pokušavale ostvariti prednost. Ipak u 26. minuti Džijan je jednu dugu loptu spustio u šesnesterac prema Ivanu Mamumu koji zabija za 1:0. S tim rezultatom otišlo se i na odmor. 


U drugom dijelu Dinamo je počeo opasno prijetiti te je stvorio pritisak pred vratima domaćih . Sesvećani nisu uspjeli očistiti nekoliko lopti iz opasne zone. Gosti su tako nakon jedne akcije došli u priliku koju Dario Špikić nije propustio, te u 59. minuti pogađa za poravnanje rezultata 1:1. 


Na utakmici bilježimo nekoliko spotnih sudačkih odluka. To se prvenstveno odnosi na dosuđeni jedanaesterac za Dinamo. Sudac Marko Cestarić nakon simuliranog pada gostujućeg igrača popkazuje na bijelu točku, ali Ivan Filipović fantastičnom freakcijom brani udarac s bijele točke. Sudac dijeli kartone šakom i kapom, po tri žuta na svaku stranu. Na samom kraju utakmice opet sporna situacija kada gostujući igrač ruši našega u šesnestercu, ali za sudca to je simuliranje i vadi žuti karton. Na naknadno pregledanoj snimci vidljivo je potezanje za dres našega igarča. Također gosti su u dva navrata igrali rukom, ali bez sankcija. 


Utakmicu u Sesvetama je pratilo petstotinjak gledatelja.


Nakon ovog kola Sesvete su na tablici trenutno treće, jer je Gorica pobijedila Dragovoljca 1:0 Ostale se utakmice igraju u subotu osim Hajduka i Dugopolja koji se igra u nedjelju.


Vezane vijesti
Ažurirano: 27.4.2024. 10:54:15

Create Account