Šamar Dragovoljca sesvetskim nogometašima

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.10.2017. 1:51:00
Šamar Dragovoljca sesvetskim nogometašima

Foto: Ilustracija

U 2. HNL Sesvete su na domaćem terenu izgubile od Hrvatskog dragovoljca 1:0


Tri stotine navijača Sesveta otišli su doma vrlo nezadovoljni. Njihosa ekipa nije prikazalo apsolutno ništa od onoga što znadu. 

Suci  ovoga Ivan Župan, Hrvoje Tomić, Igor Babić ovog puta apsulotno nisu krivi ni za što, ozirom da su u proteklim izgubljenim utakmicama često suci navođeni kao krivci za neuspjeh. Očito da je problem negdje drugdje odnosno da dečki iz kluba nisu zaoravili igrati nogomet. 

U bezličnoj igri dopustili su razigranim gostima zabiti pogodak već u 8. minuti kada kada Vladimir Buriić pokraj   pokraj nesmotrene obrane domaći pronalazi svojom loptom put u vrata. 

To je uglavnom sve što se trebalo spomenuti na utakmici u kojoj je bilo nekoliko izglednih prilika, ali bezidejnih završetaka.  

Evo uostalom što o utakmici kažu samo vodstvo kluba:

Kada na jednoj utakmici uputite dva udarca na gol, kada ne stvoirite niti jednu izglednu priliku, kada ne pokažete volju i htijenje, onda ne očekujete da utakmicu završite s pozitivnim rezultatom. Ono što su danas pokazali naši igrači je ispod svakog nivoa našeg kluba i velika pljuska svima nama koji se trudimo u klubu osigurati im maksimalne uvjete za njihov napredak.

 Teško je išta pozitivno napisati o našoj igri. Neopravdano je ovdje ne spomenuti gostujuću ekipu  koja je došla ovdje odigrati borbeno i hrabro, a to je i učinila, i odnijela zasluženo tri boda. 



Vezane vijesti
Ažurirano: 13.5.2018. 14:10:25

Create Account