Gimnazijalci Sesvećanima predstavili EU kampanju za euroizbore, #IskoristiSvojGlas, nazočio i Resler

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 29.4.2024. 12:16:08
Gimnazijalci Sesvećanima predstavili EU kampanju za euroizbore, #IskoristiSvojGlas, nazočio i Resler

Foto: Radoslav Dumančić, Željka Župan Vuksan

Učenici Gimnazije Sesvete predstavili su sugrađanima kampanju za Euroizbore pod nazivom #IskoristiSvojGlas. Predstavljanju je nazočio i europarlamentarac Karlo Resler.




Na izlaganju u sklopu EPAS projekta učenici Gimnazije Sesvete predstavili su u konferencijskoj dvorani udruge Zelene i plave Sesvete svojim sugrađanima kampanju Europskog parlamenta #IskoristiSvojGlas. Događaj su zajednički organizirali učenici Gimnazije Sesvete i  Policijske škole Josip Jović i to uz pomoć lokalnih snaga, udruga Mladi za domovinu te Zelene i plave Sesvete. Izlaganju je nazočio i europarlamentarac Karlo Ressler koji je čestitao mladima na inicijativi te odigrao kviz Koliko dobro poznaješ EU, a uoči predstavljanja s mladim sesvetskim šahistima odigrao je i partiju šaha.


"Veseli nas što se ovakvi projekti realiziraju s kvartovskim ustanovama i susjednim školama što i ne čudi jer Gimnazija Sesvete i Policijska škola Josip Jović osim u EPAS-u zajedno sudjeluju i u brojnim drugim aktivnostima", izjavila je u ime Gimnazije Sesvete organizatorica događanja prof. Željka Župan Vuksan. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 10.3.2024. 16:09:52

Create Account