Sesvete podijelile bodove s Cibalijom

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 12.3.2022. 9:21:38
  Sesvete podijelile bodove s Cibalijom

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U 20. kolu 2. HNL-a na radnikovom stadionu u petak popodne, Sesvete su odigrale neriješeno s Cibalijom 1:1 (0:0).Obje su momčadi u donjem dijelu poretka, s time što su Sesvete ipak u nešto malo boljoj poziciji, međutim, grčevita je borba za ostankom u ligi. Stoga su gosti došli jako nabrijani u pratnji ratnički raspoloženih navijača koji su pred kraj utakmice gotovo izazvali incident.


U prvom poluvremenu nije bilo pogodaka, međutim, na početku drugog poluvremena u 52. minuti Miljanić koristi smušenost sesvetske obrane i dovodi goste u vodstvo.


Domaći su konačno tada počeli snažnije pritiskati što je urodilo plodom pred kraj utakmice u 82. minuti kad je rezultat izjednačio Domagoj Muić dokopavši se lopte nekoliko metara ispred protivničkog gola s desne strane, te ju plasirao u mrežu nemoćnog vratara Kovačevića.


Gostima je ranije zbog zaleđa poništen pogodak. Stalno su prigovarali, bunili se, igrali preoštro što je rezultiralo s čak 7 žutih kartona. 


Sesvete su i nadalje u opasnoj zoni u donjem dijelu poretka, i žele li imati sigurniju završnicu morat će još dosta poraditi na igri.Vezane vijesti
Ažurirano: 21.5.2023. 9:59:16

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account