Filip Šačić: Ovo je tek prva medalja, pred nama su Olimpijske igre

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 26.4.2023. 20:46:02
Filip Šačić: Ovo je tek prva medalja, pred nama su Olimpijske igre

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

Na današnjoj konferenciji za novinare održanoj u Sesvetskom Kraljevcu povodom osvajanja jedine hrvatske medalje na netom održanom Europskom hrvačkom prvenstvu u Zagrebu, brončani hrvač kluba iz Sesvetskog Kraljevca Filip Sačić najavio je još velikih uspjeha.



"Čekao sam ju (medalju op.a.) 22 godine koliko se od malih nogu bavim hrvanjem. Ne znam od kud mi snaga za pobjedu u zadnjim sekundama. Mislim da mi je snagu dao Bog, a motivaciju moj sinčić, supruga i roditelji", rekao je Filip na konferenciji za novinare koju je u Sesvetskom Kraljevcu priredio Hrvački klub Sesvetski Kraljevec, a uz Filipovog trenera Igora Petrenka nazočnim sportašima i gostima obratili su se državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Tomislav Družak,  izaslanik Hrvatskog olimpijskog odbora Damir Šegota, dopredsjednik Hrvatskog hrvačkog saveza Ivan Šokec, izaslanik gradonačelnika Tomaševića Milan Pavelić i član Izvršnog odbora Hrvatskog hrvačkog saveza Darko Rogalo, a voditelj konferencije, predsjednik Hrvačkog kluba Sesvetski Kraljevec Dinko Kremić zahvalio je svima na potpori koji su doveli do ovako velikog uspjeha. 


Na posljetku Šačić je zajedno s predsjednikom Kremićem uručio uramljene velike formate svojih fotografija uvaženim visokim gostima iz hrvatskog hrvanja i sporta, te svojim roditeljima.


Video: Sesvete danas

Vezane vijesti
Ažurirano: 7.6.2023. 8:51:54

Create Account