Osamdesetak članova TK Tigar na subotnjem Family dayu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.9.2023. 13:27:13
Osamdesetak članova TK Tigar na subotnjem Family dayu

Foto: TK Tigar

Uz roštilj, druženje i sportske igre na jezeru Bundek subota je malim borcima i njihovim roditeljima brzo prošla.


Taekwondo klub Tigar je organizirao u subotu klupsko druženje za djecu i roditelje s ciljem buđenja i jačanja klupskog duha i zajedništva. Malo je reći da su u tome uspjeli, jer okupilo ih se preko 80, što je lijepa brojka za mladu sportsku zajednicu.


Djeca i roditelji zajedničkim su snagama pripremili roštilj, zabavili se uz sportski program nogometa, odbojke, badmintona, graničara, vožnje biciklima te na kraju i zapjevali.


Bilo je lijepo vidjeti na okupu tako mlade i vesele ljude s jednim zajedničkim ciljem - Odvući djeci pažnju od malih ekrana i usmjeriti ih u sportske vode!


"Ponosan sam i radostan kada gledam koliko se je veselih i pozitivnih ljudi danas ovdje okupilo. Djeca su sretna jer mogu provesti cijeli dan s svojim roditeljima koji budimo iskreni imaju puno obaveza i teško nalaze vremena za ovakve skupove. Baš zbog toga sam sretan jer u Klubu imamo veselu i pozitivnu atmosferu te jedinstven motiv da su djeca na prvom mjestu, ispred posla i svih ostalih obaveza.


Iskoristit ću priliku i pozvati sve zainteresirane Nove članove da se mogu pridružiti treninzima u naše dvije dvorane u kojima djelujemo. Djelujemo u OŠ JELKOVEC I VELIKO POLJE gdje imamo više grupa s razrađenim programima prilagođenim za svaki uzrast.


Provodimo programe male sportske škole gdje je fokus na razvoj psiho motoričkih sposobnosti, taekwondo za početnike školskog i vrtićkog uzrasta, rekreativni taekwondno kao i natjecateljski taekwondo.


Sezona natjecanja je već krenula, te su ispred nas zanimljivi izazovi." rekao nam je glavni trener taekwondo kluba Tigar Zagreb, Marko Jeren.


Taekwondo klub Tigar možete zapratiti na njihovoj  web stranici  i na facebook stranici


Vezane vijesti
Ažurirano: 2.3.2024. 12:36:28

Create Account