Iznenađujuće uvjerljiva pobjeda sesvetskih rukometašica u Osijeku

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.4.2023. 10:26:29
Iznenađujuće uvjerljiva pobjeda sesvetskih rukometašica u Osijeku

Foto: Borko Samec, Sesvete danas/arhivska fotografija

U 20. kolu 1. HRL-a za žene Osijek - Sesvete Agroproteinka 30:37 (8:16).



Rukometašice Sesveta u subotu su otputovale u Osijek na susret nade da bi u gostima mogle iznenaditi Osječanke. Iznenadile su ih itekako, pobijedile sa 7 pogodaka razlike, u vrlo uvjerljivom izdanju čemu se malo tko nadao. 


Dakle, susret Osijeka i Sesveta iznenađujuće nije ponudio rezultatsku napetost, nego su Sesvete sigurno stigle do novih bodova koji bi ih trebali povesti u malo sigurnije vode, a pobjeda uliti dodatnu dozu samopouzdanja. Već u 17. minuti imale su gošće prednost od +5, 3:8. Na poluvremenu je pak, bilo +8 (8:16). 


Gošće nisu posustale ni u nastavku pa njihova pobjeda nije bila upitna. Domaće niti u jednom trenutku nisu se uspjele približiti razigranim gošćama. 


Najefikasnija u redovima Sesveta bila je Lana Jurina s devet pogodaka od kojih 7 iz sedmeraca, a iz igre gol domaćih trpale su Lucija Krezo 6, te Nika Gavrilović 5 i Mihaela Bešen 4. Odlična na vratima bila je i Lea Zetović s 12 obrana.


U narednom kolu Sesvete koje se igra 15. travnja Sesvete dočekuju Dugo Selo.


Sesvete: Veronika Mamić 1, Lucija Rezo, Lea Zetović 12; Tina Wurth, Magali Lujić 2, Mihaela Bešen 4, Petra Krezo 1, Magdalena Janković Miloš 1, Lucija Krezo 6, Nika Gavrilović 5, Anamaria Puđa, Lara Zovko 1, Ana-Marija Bikić 1, Sara Jukić, Lana Jurina 9 (7) i Katja Hunjadi

Trener: Nikola Škorić




Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 9:06:51

Create Account