Europski tjedan mobilnosti i Sigurno u školu s HAK-om zatvaraju parkiralište na Trgu Dragutina Domjanića

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.9.2022. 16:28:33
Europski tjedan mobilnosti i Sigurno u školu s HAK-om zatvaraju parkiralište na Trgu Dragutina Domjanića

Foto:

Parkiralište ispred "općine", odnosno zgrade gradske uprave u Sesvetama na Trgu Dragutina Domjanića zatvara se za sva vozila od večeras u 19 sati, do subote, 24. rujna u 19 sati.



U srijedu, 21. rujna i četvrtak, 22. rujna na prostoru parkirališta odvijat će se redovna preventivna akcijom Sigurno u školu s HAK-om. 

U srijedu 21. rujna od 10 do 12 sati  i u četvrtak 22. rujna od 15 do 17 sati na prostoru (parkiralištu) ispred Područnog ureda gradske uprave Sesvete, Ninska ulica, zajedno s Narodnim sveučilištem Sesvete održati će se javno predstavljanje aktivnosti vezane uz Sigurno u školu s HAK-om. Sesvetski Autoklub je obavijestio da su pozvana djeca iz osnovnih škola i dječjih vrtića s područja Sesveta.


Danas popodne Gradska četvrt Sesvete obavještava:


Obavještavamo da se danas 20.09. od 19:00 do subote 24.09. do 19:00 sati za sav promet zatvara parkiralište na Trgu Dragutina Domjanića (ispred Područnog ureda gradske uprave Sesvete na lokaciji Trg Dragutina Domjanića 4) radi održavanja manifestacije Europski tjedan mobilnosti u organizaciji Muzeja prigorja i Narodnog sveučilišta Sesvete.


Tko što još organizira i radi čega će još u petak i subotu biti zatvoreno parkiralište, za sada nema najave.  Zanimljivo da su najave zatvaranja javnih prometnih površina odnosile se samo na šire središte Zagreba, a Sesvete, pa tako niti trg Dragutina Domjanića do danas popodne nigdje nije bio spomenut. 



Create Account