Od četvrtka do Šimunčevca preko rupa i prekopa, zatvaraju jednu ulicu, druga još uvijek raskopana

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 26.7.2023. 17:52:56
Od četvrtka do Šimunčevca preko rupa i prekopa, zatvaraju jednu ulicu, druga još uvijek raskopana

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

Nakon ugradnje kanalizacijskog kolektora u trup Šimunčevečke ulice, ona je ponovo otvorena za promet, a od sutra se više ne može u to naselje iz Vugrovca Ulicom Đure Popovića.



Prema obavijesti gradske Službe za informiranje, Ulica Đure Popovića kojom se do sad dolazilo u Šimunčevec radi radova na Šimunčevečkoj, neko vrijeme neće biti u funkciji, pa se u to sesvetsko naselje može doći iz Dobrodola Šimunčevečkom, koja je nakon gotovo godinu dana radova ponovo puštena u promet. 


U trup Šimunčevečke ugrađivao se kanalizacijski kolektor, a sada se isti radovi sele u Ulicu Đure Popovića.  No, nešto više od 2 kilometara te ceste još je uvijek raskopano, pa će se promet odvijati po djelomičnom makadamu i rupama. Obzirom da su Šimunčevčka i Đure Popovića jedine dvije prometnice do kojih se normalno može doći u Šimunčevec, građani se pitaju zašto se to tako radi i kako će prometovati autobus.  Postoji još jedan način komunikacije kroz vinograde cestom širine jedva tri metra gdje se dva automobila ne mogu mimoići.


Obzirom da ZET očito nema drugog izbora, njegovi će autobusi, vjerojatno voziti po prekopanoj prometnici ili neće uopće voziti, pa će to naselje, u tom slučaju, ostati bez javnog prijevoza.  Za sada samo mjesec dana, ako ponovo neće biti kojeg produžetka trajanja radova.


Evo priopćenja:


Privremena regulacija prometa – Ulica Đure Popovića


Zbog izvođenja radova izgradnje cjevovoda odvodnje, Ulica Đure Popovića na dijelu od Šimunčevečke ceste do Ulice Šalata 3, od četvrtka 27. 07. 2023. od 07,00 sati do 26. 08. 2023. do 04,00 sata bit će zatvorena za sav promet.


Obilazni pravac:

Đure Popovića – Slatinska – A. Šenoe – Zlatarska – Vugrovečka – Dobrodolska - Šimunčevečka i obratno.


Sugrađane molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te ih molimo za razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 25.4.2024. 16:50:08

Create Account