Od ovog vikenda pojačane linije prema gradskim grobljima

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.10.2021. 15:16:34
Od ovog vikenda pojačane linije prema gradskim grobljima

Foto: ZET

ZET će i ove godine, iako u specifičnoj epidemiološkoj situaciji, ponuditi posebnu organizaciju prijevoza prema gradskim grobljima povodom blagdana Svih svetih. 




Posebna organizacija prijevoza započinje već od ove subote, 23. listopada i traje do utorka, 2. studenoga.


Tijekom predstojećeg vikenda (23. i 24. listopada), kao i tijekom vikenda uoči Blagdana (30. i 31. listopada) očekuje se veći priljev putnika prema gradskim grobljima Mirogoj, Krematorij, Miroševec i Markovo Polje te će uz angažman prometnog osoblja koje na terenu koordinira promet, redovne autobusne linije koje dovode do većih gradskih groblja prema potrebi biti pojačane s pričuvnim autobusima. 


Od ponedjeljka, 25. listopada do petka, 29. listopada u primjeni će biti raspored radnog dana, ali ovisno o prometnoj potražnji uključivat će se dodatni prijevozni kapaciteti na redovne autobusne linije.


Izvanredna organizacija javnog prijevoza na snazi će biti u ponedjeljak, 1. studenoga, kada će biti uspostavljene i izvanredne autobusne linije, a o tome ćemo podrobne informacije objaviti sljedećih dana.


Apeliramo na građane da sukladno pojačanju prometnih kapaciteta od subote, 23. listopada, s ciljem zaštite zdravlja, obiđu grobove svojih najmilijih već i ranije, a prilikom putovanja linijama ZET-a poštuju epidemiološke preporuke i mjere.



Vezane vijesti
Ažurirano: 8.4.2024. 13:32:20

Create Account