Izložba i humanitarna akcija za Crvene noseve

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 25.11.2018. 18:28:38
Početak: 29.11.2018. 19:01
Izložba i humanitarna akcija za Crvene noseve

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Sesvetska slikarica i voditeljica poduke iz kreativnog crtanja i slikanja "Ostvarenje" Sanela Đurinec Raič organizira izložbu slika polaznika "Ostvarenja" i humanitarnu akciju za Crvene noseve.Izložba i humanitarna večer bit će održana u četvtak, 29. studenog s početkom u 18 sati i predvorju Gimnazije Sesvete.


"Ovom prigodom pozivam sve moje drage Sesvećane na dobrotvornu akciju i izložbu dječjih crteža i  slika, poduka iz kreativnog crtanja i slikanja Ostvarenje. Bit će mi jako drago ako nam se prodružite i svojom donacijom, bez obzira kolika ona bila pomognemo svi zajedno Crvenim nosevima", izjavila je naša sugrađanka, akademska slikarica Sanela Đurinec Raič.


Mali umjetnici koji su proteklih dana vrlo ozbiljno i marljivo pripremali svoju izložbu, kao što se to može vidjeti na naslovnoj fotografiji, toplo se nadaju da će njihovi radovi koje su izradili svojim malim ručicama od raznih umjetničkih ukrasa sve do božićnih čestitaka, u četvrtak navečer pronaći kupca, te su već sada jako sretni što će time pomoći radu Crnenih noseva, te ujedno tako barem malo ublažiti boli njihovim vršnjacima koji su danima i tjednima, a neki i mjesecima u mnogim našim bolnicama. 


U prigodnom programu humanitarne večeri uz same Crvene noseve, sudjelovat će profesori i učenici Glazbene škole Zlatko Grgošević: prof. Pedro Ribeiro Rodrigues,-gitara; Marko Kovačić – gitara; Franziska Anne-Fundelić –flauta.  Program vodi prof. Biserka Gašparac.


Tko su Crveni nosovi?

Volonteri koji posjetima bolesnoj djeci  u bolničkim ustanovama kroz igru, pjesmu i smijeh umanjuju njihovu patnju.  Uz Crvene nosove manje boli!   Tko se želi detaljnije informirati o njihovom radu može posjetiti stranicu  Crveni nosovi
Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account