U Obloku izložba fotografija Zagreb u mojim očima

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.1.2019. 10:13:15
Početak: 11.01.2019. 23:55
U Obloku  izložba fotografija Zagreb u mojim očima

Foto: Luka Matanić, "Traperice"

U Galeriji Oblok od petka 11. siječnja razgledajte izložbu fotografija Luke Matanića Zagreb u mojim očima.Luka Matanić rođen je 2000. godine u Zagrebu, gdje i živi. Maturant je opće gimnazije, a svoje slobodno vrijeme provodi uz fotoaparat i slušajući glazbu. Zadnjih šest godina amaterski se bavi fotografijom. U svojoj kratkoj fotografskoj karijeri prvi značajni rezultat postigao je na foto natječaju Volim svoju županiju 2017. godine, gdje je njegova fotografija izabrana za najbolju kao predstavnik grada Zagreba i time uvrštena u izložbu koja je putovala Hrvatskom. 

Također, dvije fotografije su mu izabrane na natječaju Gradska četvrt Trnje i postavljene na izložbi u Pučkom otvorenom učilištu u Zagrebu. Sa svojim fotografijama sudjelovao je na izložbama u Rovinju Ellie on the road i Svijet oko nas. Izložba pod nazivom Zagreb u mojim očima prva je samostalna izložba mladog fotografa. 

Luka svojim fotografijama želi izraziti ljepotu trenutka, kako u boji tako i u crno-bijeloj tehnici. Voli uličnu fotografiju zbog ljudi jer oni ulice čine živima i daju im dušu. Još jedan od njegovih interesa u fotografiji je arhitektura i urbanizam grada. 

 

Izložba je otvorena do 31.siječnja.


Vezane vijesti
Ažurirano: 31.3.2020. 12:54:54

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account