U Sesvetama predstavljen jedinstveni Zeleni butik tropskog bilja

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 24.10.2021. 9:45:40
U Sesvetama predstavljen jedinstveni Zeleni butik tropskog bilja

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Tropske i pustinjske biljke, te sukulenti, osnova su zanimanja vlasnice Tropika green boutiquea Magdalene Hodak.



Jedinstveni zeleni butik u kojem se izrađuju zanimljivi dekorativni biljni terariji od tropskog i/ili pustinjskog bilja, te sukulenata, predstavljen je javnosti u subotu u poslovnom centru Bee at work, smještenom na drugom katu građanima daleko poznatije zgrade Pevexa u Jelkovcu. 


Naime, Francuzi koji su gradili tu zgradu i u čijem je i danas vlasništvu, točnije u vlasništvu njihove tvrtke Bee.Activities d.o.o. u biznis centru iznad prodajnog prostora poznatog domaćeg trgovačkog lanca, gospodare s prostorom od 25 što većih ili manjih ureda, a jedan je iznajmila naša poduzetnica i u neku ruku biljna umjetnica Magdalena Hodak koja je u nazočnosti znatiželjnika i prijatelja predstavila svoj rad i svoj butik.


"Izrađujem terarije različitih veličina, uglavnom u različitim staklenim posudama. Uz ove dekorativne predmete koji mogu krasiti svačiji dom i koji uglavnom ne zahtijevaju neko ozbiljnije održavanje, pa su tako praktični za svakoga, izrađujem i žive slike čija je osnova preparirana mahovina. Ona je živa, ali preparirana, tako da onakva kakvu je kupite ostaje još dugi niz godina", rekla je Magdalena na predstavljanju svog butika dodajući da se prodaja obavlja većinom putem fejsbuka iako se može doći i osobno u njen butik.


Ulazi se kroz garažu, čim uđete, odmah lijevo i tu je preko velikog zelenog tepiha ulaz u Bee at work centar.


"Ovo što radim je, koliko mi je poznato, zasada jedinstveno  Hrvatskoj, barem u ovoj našoj sjevernoj regiji i vjerujem da će se ljudima svidjeti", zaključuje vlasnica ovog zelenog butika Magdalena Hodak.



Vezane vijesti
Ažurirano: 6.7.2022. 14:37:03

Create Account