LJetni hit: „Ova ljubav“ Zsa Zse & Hiljsona Mandele

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 12.7.2020. 12:37:52
LJetni hit: „Ova ljubav“ Zsa Zse & Hiljsona Mandele

Foto: Promo

Nova pjesma Zsa Zse & Hiljsona Mandele je sve samo ne već viđeno na hrvatskoj glazbenoj sceni. Dvoje mladih glazbenih zvijezda, svatko u svom žanru, udružilo se kako bi publici predstavili ekskluzivnu suradnju na hit singlu „Ova ljubav“.Dok se Zsa Zsu smatra predvodnicom moderne pop glazbe koja njeguje vrhunsku produkciju i prati svjetske trendove u suradnji s matičnom kućom Rubikon Sound Factory, Hiljson Mandela je član poznatog trap benda KUKU$ te slovi kao najtalentiraniji trap izvođač mlađe generacije.


Zsa Zsa ne krije oduševljenje što je upravo s Hiljsonom napravila ovaj veliki iskorak na hrvatskoj glazbenoj sceni: „Osobno sam veliki fan KUKU$a te mi je dugogodišnja želja bila snimiti trap suradnju, a bolju osobu od Hiljsona nisam mogla ni zamisliti, tim više jer ga smatram predvodnikom hrvatske trap scene.


'Ova ljubav' je savršen spoj pop kulture i trap subkulture, dva naizgled nespojiva glazbena stila, a oba megapopularna među publikom u svijetu. Fuzija popa i trapa je najslušanija vrsta glazbe među mlađom publikom koja će zasigurno kad tad postati mainstream i kod nas.


Upravo zbog te mladosti, hrabrosti i ludosti koja krasi Hiljsona i mene, želja nam je publici pokazati i dokazati da mix ova dva stila može itekako biti zanimljiv i na hrvatski način.“


„Ova ljubav“  još jedna je u nizu uspješnica dobro poznatog dvojca, Ante Pecotića i Bojana Šalamona – Shalle, koji stoje iza produkcijske i izdavačke kuće Rubikon Sound Factory. Odmah je bilo jasno da se Hiljson Mandela besprijekorno nadovezao na tekst i glazbu Ante Pecotića, dok Bojan Šalamon – Shalla potpisuje aranžman i produkciju.


Hiljson Mandela ovom suradnjom na velika vrata ulazi među njemu dosad nepoznatu publiku, stoga je njegov motiv za suradnju vrlo jednostavan: „Iz puke želje za oživljavanjem i modernizacijom hrvatske glazbene scene napravili smo suradnju koja je po svim vanjskim kriterijima standard.

Kod nas malo sporije dolaze trendovi, no samo zato jer je hrvatska publika vrlo oprezna i kritična kad je riječ o novim stvarima. Vjerujem da će ekipa prepoznati taj zvuk vremena kojeg smo uhvatili u jednom super pozitivnom duhu.“


Bombastičan spot pod režiserskom palicom Luke Matkovića idejno su osmislili upravo Zsa Zsa & Hiljson te je on savršeno zaokružio ovu neobično običnu suradnju dvoje glazbenika. Zsa Zsa priznaje da su joj scene s krova zgrade najdraže u dosadašnjoj karijeri jer je podsjećaju na zalazak sunca u Los Angelesu, ali i upozorava publiku da ovakvog Kena kao što je Hiljson Mandela još nisu imali prilike vidjeti...


Da je „Ova ljubav“ odraz njihovih mladenačkih ambicija priznaju i Zsa Zsa & Hiljson Mandela te poručuju da su im ciljevi neskromni, u glazbi žele biti progresivni, moderni i zanimljivi.

Stoga ne čudi da oboje na kraju zaključuju kako je „Ova ljubav“ zaista bila ljubav na prvi pogled!


Vezane vijesti
Ažurirano: 14.4.2021. 16:38:49

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account