Sesvećani porazili Dinamo

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.4.2017. 15:23:52
Sesvećani porazili Dinamo

Foto: Sesvete danas

U 25. kolu 2 HNL NK Sesvete je na domaćem terenu pobijedio drugu ekipu Dinama s 4:2.


Sesvećani su krenuli silovito, pa je već u petoj minuti Kruno Ivančić postigao pogodak za vodstvo. Dinavci se još nisu snašli, tek su krenuli s centra, kad ih je zadelila još jedna nevolja. U 7. minuti pogodak postiže Tomislav Štrkalj za vodstvo 2:0. Na 3:0 čekalo se do 36. minute kad je loptu u mrežu uputio Marijo Dučkić. Pred kraj prvog poluvremena Sesvećani povisuju u 43. minuti preko Krešimira Jelića za visokih 4:0. U nadoknadi prvog poluvremena Davor Lovren za Dinamo postiže pogodak i rezultatom 4:1 odlazi se na poluvrijeme.

U nastavku gledamo izjednačenu igru da bi se pred kraj utakmice, kad je već sve bilo jasno domaći malo opustili i napravili nepotrebni prekršaj u kaznenom prostoru. Uz veliko negodovanje 400 gledatelja, sudac svira jedanaesterac, a siguran je ponovo Lovren za konačnih 4:2.  Ovom pobjedom Sesvećani su stigli na vrh. U slijedećem kolu ponovo na domaćem terenu Sesvete dočekuje peto Dugopolje.

Nakon utakmice uslijedilo je veliko slavlje u svlačionici, jer uvijek je veliki motiv utakmica s Dinamom, a pobjeda veliko savlje.

Rezultati kola



Tablica:




Create Account