Kadeti Šk Sljeme - Agroproteinke Sesvete novi prvoligaši

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.4.2017. 13:47:36
Kadeti Šk Sljeme - Agroproteinke Sesvete novi prvoligaši

Foto: David Orač, arhivska fotografija, Sesvete danas, Borko Samec

Na netom završenom 26 kadetskom prvenstvu II C lige kadeti Sesvetskog  kluba Sljeme-Agroproteinke osvojili su 1. mjesto bez izgubljenog meča u 9 kola,  čime su se plasirali u 1 kadetsku ligu.

Ekipa Sljeme-Agroproteinke sastavljena od najboljih kadeta Sesveta pod vodstvom FM Željka Ivanovića koji ih  trenira i  priprema za natjecanja, postigla očekivani uspjeh. Najbolji je kadet Šimun Dumančić na 2 ploči s  9 pobjeda iz 9 partija  osvojio 9 bodova, na prvoj ploči.  Lukas Cajner sa šest pobjeda i tri remija ima 7,5 bodova, Patrik Marković na 3 ploči
ostvario je šest pobjeda i  jedan remi iz sedam partija, te ima 6,5 bodova. David Rukavina ostvario je pet pobjeda jedan remi
 i jedan poraz na 4. ploći i ima 5,5 bodova,  te Josip Ivić s 2,5 boda iz četiri partije.

Najbolji pojedinci 26 prvenstva : 1. Šimun  Dumančić - Sljeme Agroprteinka Sesvete,  2. David Orač - Vrustun 1252 Vurnovec I i 3.  Sučić Mihael - Bjelovar I iz Bjelovara.

Kadeti Vrustun 1252 Vurnovec I zauzeli su drugo mjesto, a Vrustun 1252 Vurnovec II je deseti. Ekipa ŠK Brestje  je jedanaesta.

Izvanredni uspjesi Sesvetskih šahovskih kadeta daje nam pravo da budemo ponosni i vjerujemo u lijepe šahovske dane u Sesvetama.

Marijan Dolčić, ŠK Vrustun 1252


Create Account