KADETI ŠK VRUSTUN 1252. VURNOVEC JOŠ BOLJI

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.4.2017. 20:34:09
KADETI ŠK VRUSTUN 1252. VURNOVEC JOŠ BOLJI

Foto: ŠK Vrustun

01.04.2017 ROVIŠČE II krug (4-6 kolo) II C liga centar kadeti.


Jučer (subota) naši su nas  kadeti ponovo obradovali dobrim igrama i s 2 pobjede i 1 neriješenim rezultatom trenutno su drugoplasirana ekipa lige . U 4 kolu lako je dobivena ekipa Picok II iz Đurđevca sa 4:0 , a onda u 5 kolu s izravnim suparnikom za 2. mjesto ekipom Bjelovar I , Patrik Palikuća vrlo brzo gubi partiju , Leo Orač ima izgledni remi no i Laura Orač dovodi svoju pariju do remija i Bjelovar vodi 2:1.

Tad nastupa naš najbolji igrač David Orač i svoju partiju majstorski dobiva i izjednačuje na 2:2 što nam donosi trenutno drugo mjesto . 6 kolo nam donosi ekipu Križevci gdje naši dečki David, Leo i Patrik dobivaju svoje partije dok Laura svoju gubi i 3:1 za nas. Budući da je i Bjelovar I odigrao 3:1 poredak na tablici se ne mijenja ostajemo drugi na tablici s 9 bodova.

Poslije 6 odigranih kola David Orač najbolji na 1 ploči s 5,5 osvojenih od 6 mogućih bodova i 2 sveukupno. Leo Orač 3. na 2 ploči , Laura Orač 6. na na trećoj, a Patrik Palikuća treći  na četvrtoj ploč. Naša II ekipa nastupa sa dvije nade : Lorenco Cirimotić igra prvu službenu partiju u životu, a mali Tin Rezo s već nešto iskustva bačeni su u vatru igranja službenih mečeva i gubi prvu partiju od Brestja II koji su se posebno pripremali za nas s 4:0 .

5. kolo protivnik nam je trebao biti Blijesak II iz Garešnice od kojih je došao samo 1 igrač kojeg je dopao naš Tin Rezo koji svoju partiju dobiva i početnih 3:0 povečava na 4:0 . U 6 kolu igramo 1,1/2:2,1/2 protiv ekipe Picok I iz Đurđevca , Lovro Denić svoju partiju remizira dok Tomislav Kereš i Tin Rezo gube, a tad  Lorenco Cirimotić  svoju drugu službenu partiju u životu dobiva , neka ti je sretna  prva pobjeda Lorenco i neka ti da motiva da nastaviš s treningom, jer zasigurno čekaju te mnoge pobjede . Za ugodan dan i lijepo natjecanje u Rovišču pobrinuo se organizator i sudac natjecanja Vlado Karagić


Create Account