Najave natjecanja sesvetskih klubova

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 31.3.2017. 17:10:32
Najave natjecanja sesvetskih klubova

Foto:

25. kolo 2. HNL Situacija se zahuktava, Sesvećani su u naletu stigli su do drugog mjesta na tablici, prestigli su Goricu koja je bila pretedent na naslov prvaka, dok vodeći Rudež bježi samo jedan bod. U goste Sesvećanima ove subote na travnjak sv. Josipa Radnika dolazi druga ekipa Dinama koji su trenutačno sedmi. Utamkmica se igra od 16,30.   Podržimo dečke!

Navijajmo i za cure.

U 18. kolo 1. HRL Sesvete Agroproteinka igra sutra  u gostima kod ŽRK Bjelovar. Utakmica se igra od 19 sati. Sesvećanke su prošlotjednim porazom od riječkog Zameta upravo s tim klubom zamijenile mjesto na tablici i sad su pete, a Bjelovarčanke osme.


Muškarci igraju doma

Ove subote u 22. kolu 1. HRL sjever rukometaši Sesveta dočekuju Ivančicu iz Ivanca.  Sesvećani su prvi na tablici i pretedenti za ulazak u najviši rang, a Zagorci su trinaesti, pa unatoč poštovanju prema gostima, očekujemo pobjedu naih momaka.

Saintsi dočekuju Samoborce

U 26. kolu A-2 lige Centar sesvetski košarkaški dočekuju goste iz Samobora. Utakmica se igra u dvorani gimnazije u subotu 01.04. u 19.30. Sesvete su na 5. mjestu s omjerom 13-12, dok su samoborski Risovi 6. s pobjedom manje. Vodeći četverac Svecima bježi 2 pobjede i još su u prilici za prvo mjesto i promociju u A-1 ligu dogodine. Pozivamo Sesvećanke i Sesvećane da podrže naše košarkaše u lovu na 5. pobjedu u nizu! Na poluvremenu nagrade za najspretnije iz publike! Vidimo se u gimnaziji!


Create Account