MRK Sesvete započeo pripremama za novu sezonu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.8.2018. 9:39:43
MRK Sesvete započeo pripremama za novu sezonu

Foto: MRK Sesvete fb

U drugu sezonu našeg elitnog rukometnog ranga Premijer lige, sesvetski rukometaši ulaze s novim trenerom, proslavljenim „Kaubojem” Davorom Dominikovićem.



O ovom najznačajnijem pojačanju našeg kluba pisali smo proljetos na predstavljanju novog trenera koji je krajem tjedna okupio momčad i započeo pripremama. Dominiković će tražiti put prema gornjem dijelu tablice i nada se da bi se momčad pod njegovim vodstvom mogla približiti u našem prvenstvu nedodirljivim klubovima Nexe-u i PPD-u. 


U tom smislu pristiglo je i jedno igračko pojačanje. Darko Mršić Sesvećanima je dobro  poznat, jer je već igrao za sesvetski klub.  Kako su napisali na klupskom fejsu, „ predvodio je momčad u sezoni kada smo izborili plasman u 1. HRL sjever, te u sezoni kada smo istu ligu osvojili i izborili nastup u Premijer ligi. Ovog ljeta s Hrvatskom je osvojio srebro na Svjetskom sveučilišnom prvenstvu na kojem je ujedno proglašen najboljim igračem prvenstva, a sada se opet vraća u staro jato”. 



Darko Mršić



Pripreme kreću i vjerujemo da će i uprava kluba i sam trener poduzeti sve da se u novoj sezoni rukometaši Sesveta izdignu od imperativa opstanka u ligi i krenu prema sredini i u gornji dio poretka. 


Create Account