Sesvetskim rukometašima ove nedjelje na megdan dolaze varaždinski Dabrovi

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.10.2021. 12:16:41
Sesvetskim rukometašima ove nedjelje na megdan dolaze varaždinski Dabrovi

Foto: Plakat

U 5. kolu Paket 24 Premijer lige ove nedjelje u dvorani Jelkovec Sesvete dočekuju Varaždin.




Nakon do sad odigranih tri kola (4. kolo protiv Nexe-a je odgođeno za srijedu 13. listopada), rukometaši Sesveta ostvarili su dvije pobjede poraz protiv Moslavine u posljednjoj utakmici, te su s 4 boda trenutno na 4. mjestu prvenstvenog poretka. 


Varaždinci su odigrali četiri kola i imaju 5 bodova. Očekuje se snažna dinamična i jaka utakmica koja se igra u sportskoj dvorani Jelkovec s početkom u 19 sati.


Utakmicu su najavili trener Silvio Ivandija i vratar momčadi Stipe Purić:


Silvio Ivandija

Nakonn prošlog kola gdje smo izgubili u Kutini, probali smo se ovaj tjedan malo bolje posložiti s obzirom da smo pred samu utakmicu s Kutinom ostali bez šest igrača koje je uhvatila viroza, srećom ne i korona, tako da smo se kompletirali, tako da očekujemo jaku utakmicu s Varaždinom koji nam je prošle sezone više puta radio probleme.

To je jedna ekipa koja ima nekoliko iskusnih igrača, Vidaček, Vincek, Trojko, koja ima mladost Grubišića, tako da očekujemo jednu dobru i čvrstu utakmicu. I kod nas i kod njih su mladi reprezentativci, imaju golmana Hercega, mi također nekoliko njih tako da očekujemo jednu dobru utakmicu, a nadamo se našoj pobjedi.


Stipe Purić


Očekujem pobjedu, veliku borbenost i što više ljudi na tribinama. Osobno sam zadovoljan, dobro sam branio zadnjih nekoliko utakmica i nadam se da ću tako nastaviti. U momčadi nema prvog vratara, tko god dobije priliku iskoristit će ju na najbolji način i to je najbitnije.


 Pogledajte njihove video izjave.



Video: Sesvete danas

Vezane vijesti
Ažurirano: 3.5.2024. 14:37:41

Create Account