Radonačelnik Sesveta grof von Trutt poziva na Fašnik

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 25.2.2017. 9:53:09
Radonačelnik Sesveta grof von Trutt poziva na Fašnik

Foto: Sesvete noćas

Njegova fašnička visost grof Fulir von Trutt poziva Sesvećane na fašničke špelancije.


Osoba koja bi rado bila čelnik Sesveta, pa je osvojila vlast i sad je radonačelnik Sesveta, a ujedno od prije koji dan i gradonačelnik Zagreba, selendre pokraj Sesveta, poziva građane slobodnog fašničkog grada Sesveta na današnji vrhunac vlasti maškara u toj prigorskoj metropoli.

U razgovoru za našu sesvetsku multimedijsku korporaciju posebno je istaknuo gorući problem u našoj sredini: "Ovih dana donijet ću odluku od izdvajanju Sesveta iz ove selendre kojoj sada pripadamo i proglašenje samostalnog grada kojem ćemo pripojiti Gude, Imotski, Babinu Gredu i Lepoglavu. Ovu posljednju kao turističko odredište", rekao je von Trutt dodajući da je u planu izgradnja najveće i najljepše fontane na svijetu prema kojoj će bandićeve biti obična blatna mlaka.

Grof svoju fašničku povorku vodi danas do središnjeg zagrebačkog trga gdje od podneva imaju fašničke spelancije, a potom će oko 17 sati povorka stići u Sesvete do fašničke vijećnice, odnosno šatora u ninskoj ulici. A oko 18 sati započinje koncert Koktesa što je početak najluđe sesvetske noći u godini.

Njegova visost grof von Trutt poziva Sesvećane da se maskiraju u ono što stvarno jesu, a ne u ono što glume cijelu godinu, odnosno da se ne našminkaju, umiju i obriju, te dođu noriti svi zajedno do dugo u noć.



Prema direktivi Europske Unije ovaj je tekst napisan u "open sans formatu da nas tehnički urednik više ne zajebava, a veličina fonta je usklađena s najvažnijim člancima iz ugovora koje uobilčajeno potpisujete s bankama i mobilnim operatorima.


Create Account