U Domu zdravlja uz velike gužve u dva dana cijepljeno 500 Sesvećana

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.11.2021. 10:14:55
U Domu zdravlja uz velike gužve u dva dana cijepljeno 500 Sesvećana

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Vrlo veliko zanimanje građana za cijepljenje nagnalo je nadležne na otvaranje novih cjepnih punktova, pa tako od utorka cijepi se i u Sesvetama u Domu zdravlja.



Prvog dana cijepljenja u Sesvetskom Domu zdravlja uz veliku gužvu i duga čekanja od kojih neki nisu niti dočekali cijepljenje, procijepljen je 261 građanin. 


Prema podacima koje nam je ustupila voditeljica cijepljenja u Sesvetama dr. Josipa Zrinski, u srijedu su cijepljene 232 osobe. Cijepljenje se nastavlja i danas i nadalje do daljnjega sve dane u tjednu, dakle i subotom  nedjeljom.


Čitatelj T.H. iz Sesvetskog Kraljevca poslao nam je svoje iskustvo od jučer. 

"Poštovani napišite da smo danas  11.10.2021 na cijepljenje čekali 5 i pol sati i da se dijele brojevi da građani budu upućeni".


Velike gužve očekuju se i narednih dana, pa v.d. ravnateljica Doma zdravlja Zagreb Istok Dragica Jehih apelira na građane do u većem broju koriste cjepni punkt Zagrebački velesajam gdje je čekanje vrlo kratko. 


"Ovi cjepni punktovi po kvartovima zamišljeni su prvenstveno kao punktovi za starije i slabije pokretne osobe, a za mlađe je predviđen Zagrebački velesajam koji ima daleko veće kapacitete i gdje je čekanje vrlo kratko", izjavila je za Radio Sljeme Jesih.


Dodala je da se otvaranjem punkta u sindikalnoj dvorani Doma zdravlja u Sesvetama zatvara mogućnost cijepljenja uz narudžbu u Ljekarni Doma zdravlja u Ninskoj 10 s time da će svi naručeni za ovaj tjedan biti cijepljeni.


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.9.2022. 9:29:33

Create Account