Vrlo gust promet na glavnim pravcima, stanje u 18,40

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 30.7.2017. 8:31:30
Vrlo gust promet na glavnim pravcima, stanje u 18,40

Foto: dhmz

Na 19.km+500m prije izlaza Jastrebarsko na autocesti A1 u smjeru Karlovca zbog prometne nezgode u kojoj je sudjelovalo više vozila pozivamo vozače na oprez!


Promet je vrlo gust na autocesti A1 od Karlovca prema Zagrebu, duž jadranske obale na prilazima turističkih gradova i mjesta, na cestama u Istri, na Krčkom mostu prema kopnu te na pojedinim graničnim prijelazima.


Na autocesti A4 Goričan-Zagreb, na NP Goričan prema Mađarskoj kolona je oko 1 km.


Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u Istri i priobalju je večeras do 23 sata. Zabrane nema na autocestama niti na državnoj cesti DC1, Ličkoj magistrali.


Mjestimice mokrih i skliskih kolnika ima u Slavoniji, Gorskom kotaru, Hrvatskom primorju i središnjoj Hrvatskoj.


Za sav promet zatvorene su ceste:


DC29, na dijelu od Novog Golubovca (raskrižje državnih cesta DC29 i DC35),

DC502 Smilčić-Pridraga.

Prema privremenoj prometnoj regulaciji vozi se na cestama:


DC1 u mjestu Mostanje, na dionici Sučević-Otrić kroz Otrić i u Kninu;

DC23 kroz Dugu Resu;

DC24 Bračak-Bedekovčina; DC24 od Zlatar Bistrice prema Konjščini vozi se usporeno (ograničenje brzine 30 km/h zbog oštećenog kolnika);

DC28 čvor Cugovec-Sveti Ivan Žabno;

DC2 u Vukovaru, u Kudeljarskoj ulici i Ulici Priljevo

DC66 na dionici Pula-Most Raša, na raskrižju s nerazvrstanom cestom za Radeki Polje u naselju Loborika i u naselju Marčana (do 17.kolovoza);

DC206 Valentinovo-Petrovsko.

U prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.


Vezane vijesti
Ažurirano: 5.4.2024. 8:36:28

Create Account