Sinoć okrunjena nova nova Miss Zagreba Tara Begedin

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 28.3.2023. 12:45:00
Sinoć okrunjena nova nova Miss Zagreba  Tara Begedin

Foto: Boris Mataković/ PR

U lijepom ambijentu Stil eventa je okrunjena najljepša Zagrepčanka koja će predstavljati županiju Grad Zagreb na finalu Miss Hrvatske 2024! 
Nova Miss Zagreba je Tara Begedin. Njezine pratilje su Helena Medved kao prva i Ana Usmiani kao druga pratilja. Tako je odlučeno na jučerašnjem izboru za Miss Zagreba u ekskluzivnom  ambijentu Stil eventa.


“Tara je mlada, vrlo perspektivna balerina i jazz plesačica, koja ima samo sedamnaest godina, a već sada postiže odlične uspjehe u onome što radi. Pohađa opću gimnaziju i govori engleski i talijanski jezik. Ova mlada ljepotica uz ples jako voli odbojku i atletiku”, ističe - Iva Loparić Kontek vlasnica licence Miss Hrvatske i direktorica Miss Grada Zagreba.


Jedanaest djevojaka, koje je uljepšavao Profokus, prošetalo je pistom u kreacijama Q mode, Calico Mooda, s naočalama Tvornice naočala, nakitom Cyber Look, haljinama dizajnerice Natalije Smogor, vjenčanicama Nikolina i svečanim večernjim haljinama Boujee.


Tarina pobjeda jednoglasna je odluka ocjenjivačkog suda koji su činili između ostalih Tihana Harapin Zalepugin , modna agentica i mentorica kategorije TOP MODEL, Zoran Škugor, estradni menadžer i mentor kategorije TALENT, proslavljeni košarkaš Gordan Giriček koji danas ima vlastiti brend naočala s hrvatskim potpisom u suradnji s Tvornicom naočala , Miss Hrvatske 2014 Antonija Gogić Bračulj, Miss Hrvatske 2019 Katarina Mamić. U programu koji je vodio Davor Garić je nastupio Amir Kazić Leo.


Misica i njezine pratilje darovane su poklonima Sepa Logistike,MED LINEA , Health and Beauty centra ,pilates studia Manola, instituta za ljepotu Dharma , Danyelle Yachtinga poklon pakete Tiens Hrvatska, Eliza kave, vinarije Povratak i Maskice.hr. 


U divnom ambijentu Stil eventa koji su samo za događaj Miss Zagreba uredili Vrtni centar Flora, Le ballon i cvjećara Eva Maria, uživali su Ivančica Pahor, Tamara Roglić, Sanja Bjedov Popović koje je zabavljao DJ Saša Šoštarić.


Vezane vijesti
Ažurirano: 8.5.2023. 15:36:38

Create Account