Zagrebački vatrogasci u bojama Ukrajine

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.3.2022. 11:56:16
Zagrebački vatrogasci u bojama Ukrajine

Foto: Grad Zagreb

U sklopu inicijative Eurocities u subotu su  ispred gradskih vijećnica diljem Europe održani skupovi podrške i solidarnosti s Ukrajinom. 
U sklopu inicijative Eurocities u subotu navečer su se diljem Europe održali skupovi podrške i solidarnosti s Ukrajinom, a ovoj inicijativi pridružio se i Grad Zagreb kao i Vatrogasna postrojba Zagreb koja je mirovnom instalacijom u bojama ukrajinske zastave pružila podršku projektu i ukrajinskim kolegama vatrogascima.


Ispred Javne vatrogasne postrojbe u Savskoj, akciju je pozdravio i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević koji je zahvalio Javnoj vatrogasnoj postrojbi na organizaciji ove priredbe.


"Još jednom najoštrije osuđujemo napad na Ukrajinu i izražavamo solidarnost s građanima Ukrajine. Grad Zagreb je spreman pomoći kako god možemo, posebice u pružanju humanitarne pomoći za raseljene osobe. Nadamo se da će ovaj rat što prije završiti. Od prvog dana, kad smo na fontanama projicirali ukrajinsku zastavu, pokazali smo podršku Ukrajini i osudili ovu agresiju", rekao je gradonačelnik koji se također našao i u vatrogasnoj dizalici.Vezane vijesti
Ažurirano: 30.4.2022. 11:30:38

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account