Safe house održali koncert u sklopu Sesvetskih dana kulture

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.5.2019. 20:30:39
Safe house održali koncert u sklopu Sesvetskih dana kulture

Foto: NS Sesvete

U subotu, 25. svibnja 2019. u organizaciji Centra za kulturu Narodnog sveučilišta „Sesvete“ u dvorani Narodnog sveučilište „Sesvete“ održan je koncert sastava Safe house

.


Sastav čine:  Andrija Milić – klavijature, Dan Kozig – bas, Ivan Milić – gitara i Boris Beštak – bubnjevi. Oni koji su malo bliže gazbi dobro znaju o kakvim je glazbenicima ovdje riječ. 


Glazba koju je Safe House izvodio izvorno je napisana za višestruko nagrađivane filmove:  Živi i mrtvi Kristijana Milića (8 Zlatnih arena u Puli, uključujući i Zlatnu arenu za glazbu, te 5 međunarodnih, Lecce, FEST, Grossman itd.), Broj 55 Kristijana Milića (8 Zlatnih arena), Mrtve ribe (1 Zlatna arena, nominacija za najbolji strani film na filmskom festivalu u Houstonu), Pola stoljeća diska Zvonimira Rumbolta i  Safe house (prvijenac Kristijana Milića, po kojem je sastav dobio ime).


Iako se pod filmskom glazbom uglavnom podrazumijeva glazba koja je skladana posebno za film jer stvara ugođaj pri gledanju filma i potpomaže njegovu promociju, Safe house nam je pokazao da može biti zanimljiva i bez pomoći filmske slike. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.2.2024. 13:44:50

Create Account