Saračević: "Nantes je moćan, ali u Zagrebu nitko nije favorit!"

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 16.2.2018. 10:41:29
Saračević: "Nantes je moćan, ali u Zagrebu nitko nije favorit!"

Foto: HTV

Pred rukometašima Zagreba u subotu je utakmica dvanaestog kola EHF-ove Lige prvaka protiv HBC Nantesa. Utakmicu su na današnjoj konferenciji za medije najavili trener Zagreba Zlatko Saračević i igrač Domagoj Pavlović.


Utakmica "pod nož" tako je okršaj Zagreba i Nantesa nazvao trener lavova Zlatko Saračević. Aktualni francuski viceprvak u Zagreb stiže izuzetno motiviran jer bi pobjedom nad domaćinom preskočili vodeći Vardar i tako preuzeli čelnu poziciju u skupini. No, bez obzira na jakog protivnika i velike probleme s ozljedama cilj je isti, naglasio je Saračević. Atmosfera je koliko god može biti u ovom trenutku dobra, svjesni smo što nas čeka, svjesni smo težine toga svega i stvarno odlično rade dečki, napravit ćemo nešto, istaknuo je.


Ovo je biti ili ne biti utakmica za nas istaknuo je Zagrebov srednji vanjski Domagoj Pavlović, a prokomentirao je i ekipu Nantesa. Da previše ne pričam o Nantesu, znamo kakva je to ekipa, kvalitetna s puno dobrih pojedinaca, no mi trebamo gledati samo na sebe i svoju igru, zaključio je Pavlović.



Utakmica je na rasporedu u 20.sati , a hoće li oslabljena momčad Zagreba uspjeti pobijediti moćni Nantes i tako produžiti svoje nade za europsko proljeće doznat ćemo u subotu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.8.2023. 11:29:29

Create Account