Humanitarni pub kviz za djecu iz vugrovečkog Caritasa organizirala u subotu sesvetska mladež HDZ-a

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 18.3.2024. 13:36:24
Humanitarni pub kviz za djecu iz vugrovečkog Caritasa organizirala u subotu sesvetska mladež HDZ-a

Foto: Mladež HDZ-a

Više od 110 članova mladeži iz organizacija HDZ-a Grada Zagreba i Zagrebačke županije sudjelovalo je u ovoj humanitarnoj akciji.



Djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi smještena u Caritasovoj Kući sv. Franje u Vugrovcu bila su u središtu misli predsjednice mladeži HDZ-a Sesveta Katarine Petrović i njenih suradnika kad su odlučili uz pomoć njihovih kolega iz drugih organizacija provesti jednu humanitarnu akciju. Tako su u subotu u objektu Casa de padel priredili humanitarni pub kviz iz čega će prikupljena sredstva biti darovana za potrebe djece vugrovečkog Caritasa.


"Ponosna sam na angažman naših članova iz Grada Zagreba i Zagrebačke županije što su se odazvali na humanitarni kviz koji smo organizirali za pomoć djeci koja su zbrinuta u Kući Svetog Franje u Vugrovcu" rekla nam je organizatorica, predsjednica Mladeži HDZ-a Sesvete Katarina Petrović dodajući da se 110 članova Mladeži HDZ-a odazvalo  pozivu što svjedoči o njihovoj predanosti i želji da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. 


"Ova akcija je za nas bila prilika da razvijemo strategije za buduće humanitarne inicijative te smo inspirirani postignutim rezultatima odlučni nastaviti sa sličnim projektima kako bismo još više doprinijeli zajednici. Hvala svima koji su sudjelovali i podržali ovu hvalevrijednu inicijativu", zaključila je Petrović.


Akciju je svojim dolaskom podupro saborski zastupnik Ante Deur.


Vezane vijesti
Ažurirano: 29.12.2023. 12:13:54

Create Account