Održan donatorski koncert za Ukrajinu i dobrotvorna prodaja umjetničkih predmeta

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 3.6.2022. 13:08:01
Održan donatorski koncert za Ukrajinu i dobrotvorna prodaja umjetničkih predmeta

Foto: NS Sesvete

Donatorski koncert GŠ Zlatka Grgoševića za podršku Ukrajini i humanitarna prodaja umjetnički predmeta održani jučer u dvorani i pokraj ulaza u Narodno sveučilište.



Donatorski koncert podrške Ukrajini Glazbene škole Zlatka Grgoševića održan je jučer, u četvrtak, 2. lipnja u prepunoj dvorani Narodnog sveučilišta "Sesvete". Istovremeno, pred zgradom Sveučilišta, održana je prodaja umjetničkih predmeta koje su donirali: Ukrajinska zajednica Grada Zagreba, Centar Stančić -dnevni centar Jelkovec, slikar Petar Vidak i polaznici radionica hrvatskog tradicijskog nakita pri Narodnom sveučilištu Sesvete.


Na koncertu su nastupili nagrađivani učenici naše glazbene škole, komorni sastavi, zborovi i orkestri glazbene škole, a srednjoškolska učenica Nina Hodak i profesorica gitare, Viktoriia Kulykovska, izvodile su svoje autorske skladbe koje su posvetile žrtvi Ukrajine.


Sav prihod koji je ovom prilikom prikupljen biti će dovaljan da se financira nastava hrvatskog jezika za Ukrajince koji su se prijavili za taj tečaj.


Vezane vijesti
Ažurirano: 18.3.2024. 13:36:24

Create Account