Ovoga vikenda 3. malonogometni turnir Kaj Adamovec

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 29.6.2023. 9:26:04
Ovoga vikenda 3. malonogometni turnir Kaj Adamovec

Foto: Plakat

I se ove godine u Adamovcu održava humanitarni Memorijalni malonogometni turnir KAJ, u znak sjećanja na Adamovčane Karla Leopolda i Johnnya. Turnir počinje u subotu 1. srpnja od 9 sati.


 


Budući da su prošlogodišnji pobjednici iz Glavnice Donje potaknuli želju za dokazivanje drugih susjednih mjesta koje žele osvojiti naslov pobjednika, ove godine format turnira proširen je na 15 ekipa i očekuju se nikad kvalitetnije i napetije utakmice. Tako uz domaću ekipu iz Adamovca, koja želi skinuti teret „vječne druge ekipe“, sudjeluju i dosadašnje ekipe Moravče, Drenova Donja, Blaguša, Instalim Jesenovec, Prigorje Žerjavinec, Chelsea Croatia i Trgovina Dobravc iz Adamovca te nove ekipe Vugrovec, Kašina, Lužan, DVD Zelina, Glavnica Veterani i SoBuŠaGla (Soblinec, Budenec, Šašinovec i Glavničica). 


Ponešto o svakoj ekipi možete pronaći na Facebook stranici 3. MNT Kaj


 Uz sportski dio događaja, očekuje vas i zabavni dio programa koji počinje rano popodne. Nastupat će tri tamburaška sastava čija imena „Nemoj nikom reći“ i bit će ih „Ni5ni6“ ovaj „Vikend“. Za večernju dio programa pobrinut će se renomirani DJ IC koji svake godine uveliča turnir. Pozivamo i roditelje s najmlađima za koje ćemo također imati dodatni sadržaj.    


"Unaprijed zahvaljujemo svima na dolasku, prijavljenim ekipama, vjernim sponzorima koji nam pomažu te svima koji na bilo koji način sudjeluju u organizaciji ovog za nas vrlo posebnog dana", kaže jedan od organizatora Matija Kralj.



Vezane vijesti
Ažurirano: 16.11.2023. 16:01:50

Create Account