Policija najavljuje intenzivne kontrole prometa za Martinje

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.11.2021. 12:42:08
Policija najavljuje intenzivne kontrole prometa za Martinje

Foto: Ilustracija

Nakon informacije o drastično narušenoj situaciji sigurnosti u prometu na cestama, policija najavljuje intenzivne kontrole tijekom martinjskih vikenda.
Od danas do ponedjeljka ujutro, zatim u četvrtak odnosno s  11. na 12. studenog i od 12. do 15. studenog na području Policijske postaje Sesvete provest će se poduzimanje pojačanih mjera u dane „MARTINJA“, s posebnim osvrtom na prekršaje „ČETIRI UBOJICE U PROMETU“ (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel) u svrhu povećanja razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja. 


Aktivnosti će se prvenstveno usmjeriti na prekršaje prekoračenje dopuštene brzine kretanja vozila, upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola i/ili droga. Prilikom nadzora prometa svi zaustavljeni vozači biti će podvrgnuti ispitivanju prisutnosti alkohola odnosno alkotestiranju. 


Sankcionirati će se prekršaji nekorištenja sigurnosnog pojasa vozača i svih putnika u vozilima te nepropisnog prijevoza djece, kao bitnih elemenata sigurnosti prometa koji direktno utječu na  posljedice prometnih nesreća. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 26.7.2022. 9:38:11

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account