Radio Martin: Novim kombijem brže i bolje s terena

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.12.2017. 7:40:57
Radio Martin: Novim kombijem brže i bolje s terena

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Na sesvetskom medijskom prostoru lokalni radijski eter zauzima Rado Martin koji je nabavom reporterskog vozila olakšao svojim novinarima javljanja uživo. 


U radijskom poslu jako je važno imati svježu i brzu informaciju s terena, posebice ako je u tu priču uključen i sugovornik ili više njih o aktualnoj tematici ili događaju. Stoga reportersko javljanje   izravno u program ima i najbolji odjek kod slušatelja u informativnom dijelu programa.


Svjesni su toga i u medijskoj kući Radio Martin koja svojim djelovanjem ima ulogu i sesvetskog radijskog javnog medija. Iako su i do sada imali mogućnosti izravnih javljanja i emitirali mnoge emisije s terena, uvijek je najveći problem bilo neadekvatno vozilo.  No, jesenas je i to riješeno, nabavljeno je prikladno vozilo, pa se tako reporterski kombi Radio Martina sve češće  viđa prilikom javljanja u našoj gradskoj četvrti. 


Ravnateljica Muzeja Prigorja Morena Želle u razgovoru s glavni urednikom Radio Martina Borivojem Zimonjom


Tako je bilo i jučer, kad je u povodu 40. rođendana sesvetskog Muzeja Prigorja u kombi sjela ravnateljica Morena Žellé  kako bi u mikrofon glavnog urednika Radio Martina Borivoja Zimonje slušateljima prenijela najvažnije informacije vezane uz taj događaj. 


Tehničar koji je osigurao vezu i vozio kombi bio je legendarni Kreki. 


Create Account