Radovi na raskrižju Zagrebačka/Bestovečka nastavljeni unatoč jučerašnjoj najavi njihova kraja

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.3.2024. 10:09:01
Radovi na raskrižju Zagrebačka/Bestovečka nastavljeni unatoč jučerašnjoj najavi njihova kraja

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

Radovi na raskrižju Zagrebačka/Brestovečka trebali su završiti jutros u 4 sata i  to je križanje napokon trebalo biti pušteno u puni promet, no, nije.



Kada smo 9. ožujka objavili obavijest Službe za informiranje Ureda gradonačelnika o produljenju trajanja izvođenja radova na raskrižju Zagrebačka/Brestovečka pod naslovom Je li itko sumnjao dan neće: Produljenje radova na raskrižju Zagrebačka/Branimirova, jedan dio građana nam je to zamjerio svojski se trudeći opravdati nužnost takvog postupka. Istovremeno dio građana uvjeravao je u komentarima na društvenim mrežama da radovi neće biti završeni do jeseni.


Činjenica je drugačija, radovi na ovom raskrižju se ipak privode kraju, međutim ono što nije dobro u cijeloj toj nekoordiniranoj priči jest to da nam je jučer nekoliko minuta prije podneva ponovo stigla obavijest Službe za informiranje Ureda gradonačelnika u kojoj se uz ostalo podsjeća da radovi završavaju jutros, 14. ožujka u 4 sata, dakle prije početka bilo kakvog ozbiljnijeg prometa osobito prije špice. 

 


Posjetili smo tijekom ovog dopodneva gradilište i uvidjeli da se radovi doista privode kraju, međutim, nisu završeni, iako je još jučer u podne iz grada potvrđeno da se od jutros ponovo kroz ovo raskrižje prometuje ponovo normalno. No, kako je kod nas malo toga normalno, tako ovo normalno još  nije stupilo na snagu i vozači su jutros kao i u protekla tri tjedna pogotovo u jutrošnjoj špici "uživali" u jednosatnoj vožnji od središta Sesveta do Dupca. 


Raskrižje se nakon prijekopa treba sanirati da bi se ponovo moglo pustiti u nesmetan promet kao prije početka radova. Kada će to biti, za sada se nadležne službe još ne izjašnjavaju.


Vezane vijesti
Ažurirano: 10.4.2024. 13:08:34

Create Account