Rukometaši SŠ Jelkovec odigrali finale 1. zagrebačkog školskog sportskog dana

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 28.3.2019. 18:06:12
Rukometaši SŠ Jelkovec odigrali finale 1. zagrebačkog školskog sportskog dana

Foto: Ivor Pondelak

Prošli tjedan je u Areni Zagreb održana  manifestacija pod nazivom 1. zagrebački školski sportski dan,  najboljih osnovnoškolskih i srednjoškolskih ekipa u odbojci, rukometu, košarci i futsalu. 



Rukometaši Srednje škole Jelkovec pokazali su da spadaju među najbolje zagrebačke srednjoškolske timove što su dokazali stigavši do finala gdje im je protivnik bila momčad Sportske gimnazije. Nakon trideset minuta napete igre utakmica je završila rezultatom 18:12 za Sportsku gimnaziju.  Bilo bi čudno da je drugačije, jer učenicima Sportske gimnazije sport je ipak prioritet u životu, dok je učenicima iz SŠ Jelkovec to zabava, ili sporedna aktivnost, a prioriteti su nešto drugo.


No, Jelkovčani su ipak slavili, jer su osvojili pehar, diplome i medalje drugog mjesta, te putovanje u Poreč u svibnju na kojem će obje ekipe zasluženo uživati. Kao najbolji igrač utakmice proglašen je učenik Srednje škole Jelkovec - Davor Gavrić. 

Momčad Jelkovčana su činili:

Andrija Miličević, Anton Palić, Borna Kolić,  Davor Gavrić, Filip Petrović, Ivan Pucelj, Josip Mirić, Karlo Krušnik, Lovro Pavić, Luka Breškić, Luka Šijanski, Luka Vranić, Marijan Filić, Marko Marić, Matej Jurić, Teo Pačkovski i Vedran Slatinac, a pod vodstvom profesora Zlatka Novakovića.


Tekst: Lana Bunić


Vezane vijesti
Ažurirano: 28.5.2022. 15:30:20

Create Account