Sesvetske mažoretkinje izvrsne na Europskom mažoret prvenstvu u Zadru, juniorke viceprvakinje, seniorke brončane

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 29.9.2022. 8:00:44
Sesvetske mažoretkinje izvrsne na Europskom mažoret prvenstvu u Zadru, juniorke viceprvakinje, seniorke brončane

Foto: KM Sesvećanke

Sesvetske mažoretkinje po tko zna koji puta oduševile su svojim nastupima, pa su na Europskom prvenstvu u Zadru prošlog vikenda odnijele dvije medalje, juniorke su postale viceprvakinje Europe, a seniorke su brončane.



Članice Kluba mažoretkinja „Sesvećanke“ vratile su se s još jednog Europskog prvenstva. Ovog puta ono je održano od 22.9. do 25. rujna u Zadru. Djevojke su se vratile s nekoliko medalja, puno uspomena koje će  teško zaboraviti, ali i novim iskustvom. 


U mace kategoriji, seniorke su osvojile sjajno 3. mjesto, a juniorke još sjajnije 2. mjesto. Solo mace seniorka izborila se za svoje 5. mjesto, dok se solo mace juniorka vratila s broncom oko vrata. 


Duo seniorke u kategoriji štap osvojile su 8. mjesto. Osim služenog dijela, djevojke su imale prilike posjetiti najpoznatije znamenitosti Zadra kao što su Pozdrav Suncu i Morske orgulje i prilikom toga malo se i opustiti. 


"Ovim putem Klub mažoretkinja „Sesvećanke“ poziva sve djevojke i djevojčice koje vole plesati da im se pridruže u njihovim malim pustolovinama. Da steknu nova prijateljstva i uspomene, natječu se i pri tome osvajaju medalje i zabavljaju se.  Mogu doći svakim ponedjeljkom i srijedom u OŠ Luka u 19:30", poziva trenerica Matea kojoj se zainteresirani mogu za dodatne informacije obratiti na broj 098/951-0009. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 19.9.2023. 16:58:18

Create Account