Sjednica gradske skupštine: Polovanec pitao Bandića o Branimirovoj

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.9.2017. 9:04:33
Sjednica gradske skupštine: Polovanec pitao Bandića o Branimirovoj

Foto: Miroslav Polovanec

Zastupnik u Gradskoj skupštini Miroslav Polovanec (HSLS), naš sugrađanin iz Đurđekovca, postavio je jučer na sjednici Gradske skupštine pod aktualnim prijepodnevnom zastupničko pitanje. 


Polovanca je zanimalo kad će se Branimirova produžiti do Sesveta. " Godinama se o tome raspravlja, a prije četiri godine obećano je da će se s radovima krenuti čim se završi dio od Držićeve do Heinzelove", rekao je Polovanec.


Gradonačelnik Milan Bandić odgovorio je ono što se ionako zna, da će se Branimirova raditi čim se riješe imovinsko-pravni odnosi na trasi. 


Naravno da to većina ljudi više ili manje upućenih u problem zna, no i Polovanec, kao i svi ostali Sesvećani željeli bi znati otprilike barem godinu, ako ne već datum završetka. 


Ono što se zna jest to da je predsjednik ove godine ustrojenog povjerenstva za rješavanje tih imovinsko pravnih osoba, nakon izbora dao svoj mandat na raspolaganje, kao uostalom i svi ostali pročelnici gradskih ureda, te se čeka potvrda nastavka mandata postojećem, ili neko novo ime u tom povjerenstvu. 


Dodajmo da će upravo o toj temi, dakle o izgradnji sesvetske zaobilaznice, odnosno produžetku Branimirove, kakav je službeni termin, biti riječi na tematskoj sjednici Vijeća gradske četvrti Sesvete koja će biti održana 18. rujna u Plavoj dvorani i na kojoj bi mnoge odgovore, malo konkretnije od ovog trebali dati predstavnici gradskih ureda za imovinsko pravne poslove, te za prostorno uređenje i komunalne poslove.  Već su im unaprijed poslana neka važna pitanja o toj temi, a zacijelo će na samoj sjednici biti ih još. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 19.2.2024. 12:52:02

Create Account